WAREHOUSE KE-3 MYWAU KINI SIAP UNTUK DILANCARKAN!

MyWau

Slowly But Surely

Rabu lepas. Pergi ke Guangzhou. Pagi, setelkan urusan di bank dan beberapa urusan lain.

Petang, terus ke warehouse. Meeting dengan CEO Dex-i dan team di China.

Bentangkan idea dan feedback dari user Mywau di Malaysia. Semuanya berjalan baik. Semua complain kami compilekan. Mahu tambah baik. Dalam bisnes, bila pembeli / pengguna gembira, mereka akan cerita kepada 2 orang pengguna baru. Merek akan rekomen bisnes kita.

Dalam bisnes, jika ada buyer yang tak puas hati, mereka akan cerita keburukan kita pada 10 orang lain. Bila terima feedback/complain, cepat cepat setelkan.

Jam 5 ptg, usai meeting yang panjang. Alice kata, ‘lets go boss, see our new warehouse’

..
..

Itu salah 1 agenda besar kali ni ke China. warehouse sekarang tak mampu lagi nak menampung kebanjiran parcel yang dibeli. User mywau juga dah mencecah 6000 ahli.

Kali ni, terus jadi. Sign dan confirm. Warehouse Mywau yang ke – 3. Panjangnya lebih kurang 100 meter dengan kelebaran 20 meter. 2 tingkat saiznya. Cukup untuk menampung jumlah parcel yang ada ketika ini.

Process renovation akan mula dijalankan next week. Dijangka pada pertengahan september, warehouse ini akan mula beroeperasi.

Dalam meeting yang sama juga, saya mengusulkan agar team logistik di China dibesarkan. Ketika ini, 19 orang team di Malaysia dan 8 orang di China.

..
..

Mywau budak baru. Yup, baru 1 tahun 9 bulan usia Mywau. Kami tak mahu dibandingkan dengan orang besar yang lain, yang dah lama dalam industri. Kami mahu berlari dalam track kami sendiri. Kerana kami tahu, ini adalah perjuangan dan ianya sebuah marathon yang panjang.

Mywau nak bantu 10 000 orang tahun ini. Supaya lebih ramai dapat mula berniaga, supaya lebih ramai dapat mancari income extra supaya lebih ramai dapat kembangkan apa yang ada.

Mywau ini, kita kembangkan bersama. Kita bangunkan, dan kita cipta sejarah kita.

Terima kasih buat 6000 user yang ada.

-BERJAYA BERSAMA-

Faiz Zakaria
-Lelaki kiriman wang pos-

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Noni
4 months ago

Saya berminat

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
ms_MYMalay
en_GBEnglish ms_MYMalay