MyWau

Rakan Shipping Mudah Borong China Anda

  • SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB RASMI MYWAU
  • :: Komuniti, :: Borong China, :: NO. 1 Malaysia

NAK BELAJAR BORONG CHINA

NAK BELAJAR JUAL DI SHOPEE

"Tak sangka selepas 3 hari kursus, semua dah pandai membeli terus dari China. Shipping guna Apps Mywau sahaja.."

Kenapa jadi ahli MyWau ni best giler? Apa beza Apps MyWau dengan website shipping yang lain?

Awesome support

Anda akan dibawa ke WhatsApp Group yang aktif kalau menyertai kelas, Sekiranya tidak, anda masih mempunyai Group FB dan Telegram Group. Support di Messenger tu setiap hari tau. Sampai Malam!

Easy Access Apps

Zaman sekarang ni, orang dah tak pakai website. Apps memang wajib pakai di telefon. Ramai kata mudah dan lancar. Paling penting, semuanya lengkap. Penuh dengan details. Tak pandai? Coach akan ajar.

Free Warehouse Storage

Guna Taobao, warehouse mereka free hold sehingga 20 hari saja. Selebihnya, kena bayar. Di MyWau, anda boleh simpan sehingga sebulan secara percuma saja. Lebih sebulan? Anda takkan dikenakan penalti.

Always in Development

Apps Mywau adalah satu-satunya sistem yang sentiasa dikemaskini untuk memastikan user sentiasa mendapat yang terbaik. MyWau hari ini sudah berada di fasa empat. 2021 akan meningkat ke fasa 5. Memang akan sentiasa menjadi yang terbaik.

Shipping & Claim Points

Tak syok la, kalau asyik berbelanja tapi tak dapat reward kan? Di MyWau, anda akan sentiasa dihargai. Kutip points setiap kali guna shipping MyWau. Hadiah pula bukan kaleng-kaleng!

Pay with MyWau Pay

Nak login bank banyak kali kenapa? Dengan wallet MyWau, anda hanya perlu topup. Kalau ada baki camne? Anda withdraw ja semula ke akaun bank anda. Tak perlu risau. Semuanya selamat dan dijaga rapi.

“Ahli MyWau ni join kelas apa ya? Boleh saya tahu?”

Sebelum tu, cuba hadam dulu video intro dari Founder MyWau, En. Mohd Faiz Zakaria. Cekidout!

ITU BARU INTRO, GUYS….

Actually ini kelas yang kami sedang anjurkan sekarang. Ribuan yang sukses taw.

BAGAIMANA SAYA INGIN SERTAI KELAS INI YA?

Kalau tak join kelas, boleh ke Create Account MyWau ni? Saya dah belajar Taobao, 1688, Alibaba, Pinduoduo semua. Boleh ke?

STARTER PACKAGE RM40

Langganan selama 3 bulan (RM13.33/sebulan)
Dapat FREE 50 Senarai Wechat ID Supplier di dalam MyWau Appa

GOLDEN PACKAGE RM90

Langganan selama 12 bulan (RM7.50/sebulan)
Dapat FREE 50 Senarai Wechat ID Supplier di dalam MyWau Appa
Dapat CASHBACK RM20 di dalam MyWauPay (tertakluk di dalam kelas Borong China MyWau sahaja)

MEDIUM PACKAGE RM60

Langganan selama 6 bulan (RM10.00/sebulan)
Dapat FREE 50 Senarai Wechat ID Supplier di dalam MyWau Appa

MEREKA KATA...

Ini adalah rentetan kejayaan ahli MyWau. Kejayaan ini bukan berpunca dari barisan Coaches di MyWau pun. Ianya adalah dari semangat, rajin dan komitmen pada ahli MyWau. Mereka belajar, mereka amalkan. Tu ja rahsia kejayaan mereka!

Terima kasih Mywau...console table customer dah selamat sampai di Pahang. First time guna Mywau untuk beli perabot kaca customer dan minggu ni hari-hari kacau CS minta tanya lori bila nak hantar ke Pahang sebab customer nak balik kampung. Janji sebelum Jumaat...memang janji ditepati.Sekali lagi terima kasih CS Mywau dan team...memang terbaik.

MYWAU
5
2019-05-30T21:15:38+08:00
Terima kasih Mywau...console table customer dah selamat sampai di Pahang. First time guna Mywau untuk beli perabot kaca customer dan minggu ni hari-hari kacau CS minta tanya lori bila nak hantar ke Pahang sebab customer nak balik kampung. Janji sebelum Jumaat...memang janji ditepati.Sekali lagi terima kasih CS Mywau dan team...memang terbaik.
TQ team my wau banyak membantu..akhirnya berjaya membeli dgn hasil belajar guna video mywau flix..by air dah cuba dan by sea pun selamat sampai..Walau ada masalah sikit dgn brg yg sampai tp team mywau tetap bantu selesaikan malaslah terbaik la team mywau...

 

Rabiatul Ismail

MYWAU
5
2019-05-29T18:27:49+08:00

Rabiatul Ismail

TQ team my wau banyak membantu..akhirnya berjaya membeli dgn hasil belajar guna video mywau flix..by air dah cuba dan by sea pun selamat sampai..Walau ada masalah sikit dgn brg yg sampai tp team mywau tetap bantu selesaikan malaslah terbaik la team mywau...  
Selamt mendarat minggu lepas..75 set pearl setting dan kain2 knit.. minggu ni akn menyusul 50 set lagi dan barangan letrik
merempit bersama MYWAU.. hari2 jana duit..
syukur sgt2.. alhamdulillah

Nurhashimatun Umar

MYWAU
5
2019-07-02T21:10:38+08:00

Nurhashimatun Umar

Selamt mendarat minggu lepas..75 set pearl setting dan kain2 knit.. minggu ni akn menyusul 50 set lagi dan barangan letrik merempit bersama MYWAU.. hari2 jana duit.. syukur sgt2.. alhamdulillah
Alhamdulillah.. baru sampai.. tq mywau
#100set12pcsdessini

‎Syarziela Ziela‎

MYWAU
5
2019-09-17T19:26:07+08:00

‎Syarziela Ziela‎

Alhamdulillah.. baru sampai.. tq mywau #100set12pcsdessini
Alhamdulillah. Pokok Batch 4.0 dah siap. Almost 300 pokok. Batch paling lama production. Bertabah lah.

Periuk Batch 2.0 dah sampai warehouse. Almost 300 set jg. Mana nak letak ni😅. Serentak sampai Malaysia. Doakan sis buka gudang.🙈🙈. Aamin

Terima kasih sekali lagi team mywau. Terbaik. Entah shipment ke berapa dah. Spent dekat shipment dah over RM10,000 rsnya termasuk yg ini.

Nur Dalilah Binti Musa

MYWAU
5
2019-09-17T20:04:02+08:00

Nur Dalilah Binti Musa

Alhamdulillah. Pokok Batch 4.0 dah siap. Almost 300 pokok. Batch paling lama production. Bertabah lah. Periuk Batch 2.0 dah sampai warehouse. Almost 300 set jg. Mana nak letak ni😅. Serentak sampai Malaysia. Doakan sis buka gudang.🙈🙈. Aamin Terima kasih sekali lagi team mywau. Terbaik. Entah shipment ke berapa dah. Spent dekat shipment dah over RM10,000 rsnya termasuk yg ini.
Alhamdulillah. Terima kasih mywau tunjuk ajar. Sampai jgk barang type r diecast, drawing tablet kasut copy ori. By air kali ni. Tak banyak pun order. Modal tipis 😂😂. Semoga mywau dan ahli semua success. Amin!!

MYWAU
5
2019-11-13T11:47:26+08:00
Alhamdulillah. Terima kasih mywau tunjuk ajar. Sampai jgk barang type r diecast, drawing tablet kasut copy ori. By air kali ni. Tak banyak pun order. Modal tipis 😂😂. Semoga mywau dan ahli semua success. Amin!!


MW1611
Kali keempat mengorder melalui MyWau.. Bantal Hilton v1, bantal Hilton v3 (beg pink) & oil filter design baru..masih maintain order bantal Hilton Alhamdulillah ada lagi permintaan setakat nie..
Maaf yg pm sy masih tak dapat nk jual harga murah sgt mcm mak pool sebab harga yg sy dapat pun tak murah sangat.. Masih byk lagi ilmu yg perlu digali.. Teringin nak berjaya macam korang semua.. Doakan saya berjaya ye..
Terima kasih MyWau bagi peluang utk tambah income sikit2..


Afilia Mashida Zainol

MYWAU
5
2020-10-07T12:13:16+08:00

Afilia Mashida Zainol

MW1611 Kali keempat mengorder melalui MyWau.. Bantal Hilton v1, bantal Hilton v3 (beg pink) & oil filter design baru..masih maintain order bantal Hilton Alhamdulillah ada lagi permintaan setakat nie.. Maaf yg pm sy masih tak dapat nk jual harga murah sgt mcm mak pool sebab harga yg sy dapat pun tak murah sangat.. Masih byk lagi ilmu yg perlu digali.. Teringin nak berjaya macam korang semua.. Doakan saya berjaya ye.. Terima kasih MyWau bagi peluang utk tambah income sikit2..
Batch ke 6
Alhamdullillah selamat mendarat dengan jayanya. Total 13karton. Bersyukurlah walaupun sikit atau banyak yg penting sentiasa teruskan usaha.

MYWAU
5
2020-10-07T12:48:59+08:00
Batch ke 6 Alhamdullillah selamat mendarat dengan jayanya. Total 13karton. Bersyukurlah walaupun sikit atau banyak yg penting sentiasa teruskan usaha.



Syukur Alhamdulillah tq kepada pihak MYWAU Official Group (ABC). Seronok sangat2 beli barang dari china ni. Tapi banyak juga cabaran dia. Belum sempat Apa2 dah barang sampai lagi. Syukur Alhamdulillah, belum lagi jafi jerung masih ikan bilis maklum la belum mampu sewa kedai. Sikit demi sedikit mengorak langkah bermula dari mywau ni.



MYWAU
5
2021-04-15T14:56:04+08:00
Syukur Alhamdulillah tq kepada pihak MYWAU Official Group (ABC). Seronok sangat2 beli barang dari china ni. Tapi banyak juga cabaran dia. Belum sempat Apa2 dah barang sampai lagi. Syukur Alhamdulillah, belum lagi jafi jerung masih ikan bilis maklum la belum mampu sewa kedai. Sikit demi sedikit mengorak langkah bermula dari mywau ni.

alhamdulilah..lama xupadte , rezeki yg tak putus2 Allah kasi bila join mywau.. dah pandai guna p22,tu pling best..barang dagangan pun dah fullhouse terpaksa bagi rumah selesai untuk dorang shj, apa pun terima kasih.


Jauriah Hamzah IH

MYWAU
5
2021-04-15T15:10:44+08:00

Jauriah Hamzah IH

alhamdulilah..lama xupadte , rezeki yg tak putus2 Allah kasi bila join mywau.. dah pandai guna p22,tu pling best..barang dagangan pun dah fullhouse terpaksa bagi rumah selesai untuk dorang shj, apa pun terima kasih.
5
10
MYWAU

ANDA TAKNAK KE BELAJAR CARA MENJUAL DI SHOPEE?

    Ramai yang bersetuju bahawa dengan ilmu Shopee MyWau, ramai yang berjaya buat duit sampingan sejak PKP dahulu. Terlalu ramai. Kalau anda percaya dengan kepakaran MyWau, tekan saja butang REGISTER di bawah ini.

SHOPEE SECTION

BETUL KE 'POWER' KELAS MYWAU NI? ADA BUKTI ORANG YANG BERJAYA TAK?

SUCCESS STORY

ms_MYMalay