Kelas Borong China Oktober Berlangsung Meriah

5 hari kelas. 1 hari pra kursus. Dari 28 Okt – 4 November 2021. Sudah memadai untuk kita simpul, kelas yang berharga cuma RM49 ini bukan suatu kelas yang terlalu biasa. 

Seramai lebih 1,200 peserta cukup bertuah kerana dapat menyertai sebuah kelas online yang meriah, happening, pembelajarannya kondusif serta memberikan manfaat hampir setiap hari. 

Tidak perlu kami bercerita panjang tentang kualitinya. Di sini jua kami dapat buktikan kepada anda. Kelas MyWau adalah kelas berharga marhain, tapi kualitinya bangsawan. 

Antara perubahan yang dibawa oleh MyWau kali ini adalah, semua bahan pembelajaran telah disimpan di dalam satu tempat. Kami menggunakan Google Classroom sebagai pusat sehenti kami. Kemudian, kami meninggalkan kertas tugasa hampir setiap hari, demi meningkatkan kefahaman peserta. 

Lepas tu, kami buat kuiz lagi setiap hari untuk menguji pemahaman peserta. Siap dengan hadiah lagi. Tidak berhenti di situ. MyWau buat lagi satu kuiz penilaian akhir kelas. Dari situ, peserta akan dinilai dan diberikan penganugerahan Top 7 dengan hadiah paling lumayan adalah wang tunai sebanyak RM500. 

Di mana lagi anda dapat cari kelas serupa MyWau? Tak percaya lagi? Ada gambar yang kami berjaya rakamkan pada malam terakhir kelas. Oh tidak sekadar gambar, kelas pun kami rakam supaya anda dapat mengulang kaji dengan jayanya.

Antara pemenang tempat pertama adalah seorang wanita cekal bernama Fiza Ahmad. Beliau telah mencuri perhatian kerana berjaya mendapat markah yang sempurna. Score yang paling tinggi. Sudah menjadi rezeki beliau setelah berhempas pulas untuk hidup akibat kekangan kerja kerana faktor pandemik Covid-19. 

Dalam nada sebak beliau berkata,

“Dia tak sangka boleh menjawab. Asalnya ada jawapan yang salah. Tetapi Quizziz ada peluang yang diberikan kepada pengguna yang tersalah jawap untuk redeem semula point  kuiz tersebut. Maka saya cuba, dan alhamdulillah, saya berjaya menduduki di ranking no. 1!”

Yang menjadi malam tu semakin sebak adalah, apabila tuan Faiz bermurah hati untuk memberikan Private Coaching secara percuma saja. Puan Fiza yang terpaksa memohon untuk diizinkan agar dia dapat menutup kameranya kerana malu teresak-esak. 

Adakah anda ingin menjadi sebahagian dari peserta kelas sebegini? Sertai kami di kelas pada hujung bulan November pula. Mana tahu, anda pula bertuah dapat RM500, hadiah peserta terbaik bulan November pulak ke? Siapa tahu, kan?