Aha. Dis 15th, 2019

MyWau

Rakan Shipping Mudah Borong China Anda

Grad Luar Negara, Gaji Besar, Now Jadi Suri Rumah Jer….

7 min read

Grad dari New Zealand, jadi accountant 3 tahun. Sekarang buat bisnes sambil jadi suri rumah FULL TIME.

Salam, hye. Nama saya Wani, berasal dari Kedah. Sudah berkahwin dan ada anak comel 2 orang. Hehe. (perasan lah pulak)

Puteri-puteri saya, Yaya & Ayra

Ok ok, macam ni. Saya merupakan graduan Wellington University, New Zealand. Pulang ke Malaysia 2011 dan terus ditawarkan kerja di Public Bank HQ sebagai credit analyst. Belajar di NZ dengan tajaan penuh oleh JPA.

Kemudian pada tahun 2013 saya menemui separuh lagi dari hati saya. Kami diijab kabulkan pada tahun 2013 selepas 6 bulan perkenalan.

Pekerjaan sebagai pegawai bank, tahu tahu lah. Stress, pressure yang lain macam. Jam 7 am sudah keluar rumah. Jam 8 ,9 malam baru sampai rumah. Weekend pun kadang-kadang perlu masuk office. Sedihnya…Paling tragis, kami pernah balik raya ke Kedah di pagi hari Raya, walhal cuti 5 hari time tu.

Keluar ditemani bulan pulang pun disaksikan sang bulan yang sama.

Saya tak tahan. Tambahan pula waktu itu, saya sudah 2 kali keguguran akibat stress kerja.

Kali ke 3 mengandung, saya ambil keputusan untuk berhenti bekerja. Yes, tekad dan keputusan yang amat berat dilakukan. Tinggalkan gaji yang sangat selesa. Sayang seribu kali sayang. Tapi bila difikirkan semula, keluarga, suami dan anak itu lebih utama.

..

..

2014 – 2016 saya tidak bekerja. Semuanya ditanggung suami tercinta. Kami hidup di kota raya KL secara sederhana. Masih menyewa di teres lama dan menggunakan Myvi sahaja. Kawan-kawan lain semua dah naik pangkat, gaji apatah lagi. Jelesnya rasa.

Tekanan hidup di KL amat besar. Kesian suami yang perlu kerja keras. Siang dan malam. Saya tekad untuk membantu. Tak banyak pun tak apa, asalkan ada. Jika tak boleh memudahkan dia, jangan pula menyusahkan.

Saya mula mencari jalan. Scroll di FB, cari di internet,

Akhirnya…

Saya menemui Akademi Borong China. Mereka membantu usahawan or sesiapa sahaja yang baru nak bermula terjun dalam dunia niaga.

Modal kecil pun tak mengapa, modal besar apatah lagi.

Diorang pun support in term of ideas & moral

Di Akademi Borong China, mereka bantu usahawan @ bakal usahawan yang nak memborong terus dari China.

Jika dulu, semua perlu ke China. Kini tak lagi.

Boleh beli barang secara Online jer. Mudah. Sangat mudah. Buat di rumah pun boleh sambil jaga anak anak. Mereka sediakan ebook, video panduan yang sangat lengkap. Sangat sesuai lah untuk saya yang suri rumah ini.

Dan paling best, support group di telegram, whatsapp dan FB juga ada. Customer servis layan semua masalah 24/7 sehari dan 7 hari seminggu. Sempoi dan santai.

Kini, sejak kenal dengan team diorang ni, saya dah pandai beli barang dari China through online. Beli dari website Taobao dan 1688.com. Then saya jual pula di Shopee. Senang jer keja. Sambil jaga anak anak.

Antara batch produk viral saya

Semua panduan ni, team Akademi Borong China inilah yang ajar.

Owh ya, team Akademi Borong China ni nak run projek baru. Namanya Contest Affiliate Mywau. Diorang ada invite saya semalam, so saya plan nak share peluang ni dengan anda semua juga lah.


Contest affiliate ni apa?

Contest di mana kita hanya perlu mencari orang yang nak mendapatkan ilmu borong dari China sahaja. Paling best, ebook dan video cara menjual di Shopee pun ada diajar.

Kena bagi modal ke nak join jadi Affiliate?
Jawapan : Tak perlu . RM 0 modal. Free jer.

Produk disediakan tak?

Jawapan : Yes, disediakan.

Ni lah produk tu, saya dah khatam semuanya taw…

Bahan marketing ada?

Jawapan : Yes ada. Siap dibekalkan video viral, ayat-ayat iklan dan juga gambar testimoni.

Offer pun gila power. Hadiah utama Trip Ke China dengan Director diorang siap bagi duit poket di China. Hadiah lain, dapat komisyen 50% dari jualan dan juga hadiah yang super power.

Contoh :

Jual 1 unit dapat RM 99 komisyen
Jual 10 unit dapat RM 990
Jual 100 unit dapat RM 9990

Kalau 200 unit?

Kalau 300 unit?

Best kan dapat bantu suami, dapat bantu mak ayah di kampung, dapat bantu family kita.

Produk proven success, complete, dan high demand. Kena dengan trend  sekarang.


So, untuk yang nak jadi affiliate, boleh daftar di Link berikut.

Link >>> http://bit.ly/mywaufighter

Jadi Affiliate pun FREE. Tak perlu bayar. Siapa ada support group untuk affiliate di Whatsapp , telegram dan FB.

Ok, nak daftar affiliate Klik sini ya


Step 1:
>>>> http://bit.ly/mywaufighter

Step 2:
Masuk group support telegram pula klik sini
>>> http://bit.ly/TelegramMyWauFighter

Step 3:
Nah, link group FB pula
>>> http://bit.ly/FBgroupMyWauFighter

Step 4:
Kalau tak ada telegram, nak join group whatsapp pun boleh

Link 1 : http://bit.ly/WasapGrupSatu
Link 2 :
http://bit.ly/WasapGrupDua
Link 3 : 
http://bit.ly/WasapGrupTiga

Sekarang ni dah ada 2700 orang yang daftar jadi affiliate. Lagi 300 ja baki kuota yang tinggal. Then, tawaran jadi affiliate mungkin ditutup.

So kita grab sekarang!

Klik link di bawah dan follow few simple step, ok?
Link Daftar Affiliate >>> http://bit.ly/mywaufighter

Ok , kita cari rezeki sama sama ya.  Jika saya boleh, anda juga boleh.
Jom, kita jadi Mywau Fighter!

Nota: Artikel di atas adalah sumbangan MyWAU LOVERS yang mencapai kejayaan kerana kesungguhan dan komitmen untuk maju dalam perniagaan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

ms_MYMalay
en_GBEnglish ms_MYMalay
php shell hacklink hacklink satış hacklink satışı paykasa youtube video indir youtube video download wso shell indoxploit shell istanbul evden eve nakliyat hacklink Google bedava bonus canlı bahis deneme bonusu canlı bahis bedava bonus 1xbet sex hattı instagram takipçi hilesi kayseri escort eryaman escort mersin escort adana escort sex hikayeleri bahis siteleri bahis siteleri bahis siteleri bahis siteleri bahis siteleri bahis siteleri betpas supertotobet süperbahis

Tether Price Bitcoin Price Ethereum price Litecoin Price Eos Price XRP Price Bitcoin Cash Price Tron Price Bitcoin Vs Price Ethereum Classic Price