MyWau

Rakan Shipping Mudah Borong China Anda

“Forwarder Lain Takde Selengkap Sistem MyWAU…”

Menarik apa yang dikatakan oleh cikpuan Nurizzaty seperti di tempelan gambar di atas ini. Pada mulanya beliau agak risau sekiranya barangannya rosak. Yelah, katanya, barang yang beliau borong adalah set pinggan mangkuk kaca. 

Allhamdullilah pokok dan barangan lain jam dan set pinggan selamat tiba.. Risau kat set pinggan tu je risau pecah

 

Walaupun MYWAU boleh menghantar terus ke rumah, namun beliau terus ambil dari warehouse sendiri. Ini adalah satu kelebihan MYWAU iaitu, pihak pengguna boleh terus menguruskan shipping sendiri sekiranya ianya lebih menjimatkan masa. Ini kerana, penghantaran biasanya berjadual dan mengikuti trip lori yang diuruskan oleh ejen tempatan. 

Lebih menarik lagi, beliau sempat membandingkan MYWAU dengan forwader lain. Beliau terharu kerana sistem MYWAU lebih sistematik dan mudah. Lagi pula, caj shipping nya juga menjimatkan dengan tiada caj yang tersembunyi. Sesuatu yang biasanya berlaku di sesetengah forwarder lain. 

Sebelum ni guna service shipper lain- b**t sebulan lebih baru dapat barang tu pon caj boleh tahan mahal hidden charges lagi.

Alhamdulillah. Beliau sangat berterima kasih dengan MYWAU dan bersyukur sangat dipertemukan dengan sistem ini. Tahniah, dan jutaan terima kasih kami ucapkan kepada beliau kerana mempercayai MYWAU. 

Salam Ramadhan buat semua. 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
ms_MYMalay