Januari 15, 2021

MyWau

Rakan Shipping Mudah Borong China Anda

VENDOR MYWAU

PENDAFTARAN : 2 September 2020, Julung-julung kalinya MYWAU telah melancarkan Program VENDOR MYWAU yang telah dirasmikan sendiri oleh Founder MYWAU iaitu Tuan Mohd Faiz secara FB LIVE pada jam 9 malam.

Program tersebut bertujuan bagi membantu pemilik dan usahawan-usahawan MYWAU yang mana pernah menghadiri kelas-kelas seperti Kelas Borong China , Shopee, Digital Marketing, FB Ads, IG Ads dan pelbagai lagi untuk meluaskan lagi pasaran produk dan menambah saluran pemasaran dan jualan mereka.

Video rakaman secara LIVE boleh ditonton semula di posting sebelum nin untuk melihat situasi pelancaran dan maklumat penuh tentang program ini.

Pihak pengurusan Shopee MYWAU yang dikendalikan sendiri oleh En Iskandar telah menetapkan beberapa syarat dan kaedah penyertaan untuk program ini.

Sehubungan dengan itu, pemohon harus mengikut terma dan syarat yant telah ditetapkan mengikut akta jualan dan undang-undang semasa negara.

Pihak MYWAU tidak mengambil sebaran komisyen mahupun keuntungan dari hasil jualan produk tersebut, tetapi mengenakan kadar sewaan serendah RM70 sebulan untuk 1 ruangan.

Barangan vendor tersebut , pihak MYWAU akan memasukkan kedalam Website Dropship MYWAU untuk memudahkan Dropshipper MYWAU memasukkan produk tersebut ke dalam akaun shopee masing-masing untuk jualan.

Sehingga tarikh hari ini, MYWAU telah mempunyai lebih 1,000 Dropship berdaftar yang mana mereka sedang menjual barangan dropship MYWAU yang sedia ada. Mereka tergolong dari pelabagi lapisan kerjaya ,bangsa dan Negeri.

Bagi anda seorang usahawan, ushawanita yang mempunyai produk tersedia (Ready Stok) , dan masih belum mendaftar sebagai Vendor MYWAU, anda digalakkan untuk membuat pendaftaran segera, kerana slot adalah terhad.

Namun, jika anda belum berpeluang, jangan risau kerana permohonan ini dibuka sepanjang masa.

Untuk permohonan, sila layari link ini untuk pendaftaran https://portal.mywau.com/dev/ShopeeVendor/index.php . Anda juga boleh melihat barangan yang terdapat dalam Dropship MYWAU di lini ini https://dropship.mywau.com/ . Sekiranya mempunyai sebarang pertanyaan dan kemusyiklan, boleh terus hubungi pegawai bertugas wa.me/60105322537 ATAU jika ada sebarang penambahbaikkan dan cadangan, boleh terus email kami ke vendor@mywau.com .

Semoga MYWAU terus berjaya dan membantu rakyat Malaysia untuk terus maju dan berdaya saing.

#MYWAUKITAPUNYA

#TOGETHERWEPROGRESS

You may have missed

5 min read
3 min read
5 min read
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
ms_MYMalay