BINA KERJAYA BERSAMA MYWAU

groom your talent

Di MyWau anda bukan sahaja tetap di posisi yang sama buat selamanya. Anda akan digilap sehingga berjaya menguasai banyak kemahiran.

Elaun yang tinggi

Di MyWau, anda berhak untuk mendapat lebih. Kerja lebih masa atau mengikuti program anjuran MyWau akan diberikan elaun khas.

jaminan epf & socso

Tiada yang akan tersisih dari faktor kebajikan kakitangan sekiranya anda bersama MyWau. Di sini, semuanya akan diuruskan oleh pihak pengurusan.

masa depan yang cerah

Grow Bigger! Itulah cita-cita MyWau. Seandainya kakitangan MyWau hanya biasa-biasa, maka cita-cita sukar direalisasikan.

pilih kekosongan yang ada

CUSTOMER SERVICE

RM1,200 - RM1,500

ASSISTANT SALES

RM1,200 - RM3,000 (TERMASUK KOMISYEN)

TARIKH TAMAT: 30 APRIL 2021

INTERNSHIP: IT DEVELOPER

ELAUN

INTERNSHIP: GRAPHIC DESIGN

ELAUN

SOALAN & JAWAPAN

Anda boleh terus menghubungi pihak pengurusan di talian: 0 13-303 5632

Atau, anda terus menghantar RESUME anda ke email syarikat: hr.akademiborongchina@gmail.com

Santai. Syarikat hanya pentingkan KPI agar berjalan dengan baik. Walau pun begitu, suasana yang lebih rileks dan ‘supportive’ pasti akan menyeronokkan. 

Di MyWau, ianya sedikit berbeza dengan syarikat swasta lain. Kita akan sedaya upaya untuk mematuhi semua cuti wajib persekutuan, dan ada cuti pilihan yang kita tidak ambil. Ianya akan dikembalikan semula ketika sambutan Aidilfitri & Aidiladha, di mana boleh mencecah sehingga 7 hari cuti.

Sebarang ‘overtime’ akan dibenarkan dengan maksimum jam sahaja. Ianya termaktub di dalam polisi syarikat yang akan sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa.

Sekiranya anda yakin, anda adalah orang yang tepat, berdedikasi tinggi serta penuh dengan semangat untuk maju ke hadapan, jangan malu untuk terus menghubungi kami dengan menghantar resume anda ke hr.akademiborongchina@gmail.com. Atau anda boleh saja menghubungi pegawai sumber manusia kami di talian ini: 013-303 5632

apa kata keluarga mywau

"Kini,saya sudah pun setahun di MyWau. Alhamdulillah kemesraan kami seperti sebuah keluarga. Saya bukan sahaja menguruskan jualan di MyWau, bahkan saya kini menjadi Trainer Shopee utama. Terima kasih atas peluang ini, MyWau."
Wan Syarifuddin
Pengurus Jualan
"Saya ada pengalaman di bahagian Pengkeranian sahaja sebelum ini. Di MyWau, saya dilatih untuk menjadi seorang 'book keeper'. Maka kini, tugasan saya telah diambil alih oleh keluarga baru MyWau pula. Naik pangkat dalam setahun jer. Janji buat kerja"
Farah
Pengurus Kewangan
"Pada awal tahun lepas (2018) saya menyertai keluarga ini. Dari tidak ada apa, sehingga mempunyai 10,000 ahli menerusi group support kami, saya berjaya menguruskan lebih 3,000 shipment langsung dari China. Peluang ini yang saya sangat-sangat hargai"
Faris Zahar
Pengurus Lojistik
"Orang kata, kalau kerja tu statik jer memang membosankan. Saya pula sebaliknya. Sebab apa? Walaupun saya adalah Ketua Perkhimdatan Pelanggan, jawab masalah itu ini, saya juga telah dilatih menjadi mc, speaker dan menguruskan banyak program di bawah MyWau. Hebat 'career development' di MyWau"
Zaki
Ketua Khidmat Pelanggan