Sale!

9 & 10 November :: Super Combo Taobao & 1688 Training Class @ Melaka

RM159.00 RM99.00

Description

MAKLUMAT PROGRAM
===================

Program: Super Combo Taobao & 1688 
Lokasi: Melaka
Tarikh: 9 & 10 November 2019
Masa: 8.00 pagi – 2.00 ptg (Sabtu) & 8.00 pagi 2.00 ptg (Ahad)
Kapasiti: 100 sahaja

MODUL YANG AKAN KAMI KONGSIKAN SEPANJANG KELAS NANTI.
====================

Buka Akaun Taobao
Daftar Alamat Shipping di Taobao & 1688
Teknik Carian Produk Berkualiti
Teknik Menapis Seller & Deal di Taobao & 1688
Teknik Menapis Produk
Teknik Pembelian di Taobao & 1688
Ilmu Shipping di Taobao & 1688

MODUL BONUS BORONG CHINA – PERCUMA JER!

Teknik Pool Order dalam 1688
Teknik Borong di Wechat
Teknik Kiraan Kos Shipping
50 senarai Wechat Seller
Ebook Panduan Taobao & 1688
Pre Training dalam Group Whatsapp Sebelum Kelas

Terima kasih Mywau...console table customer dah selamat sampai di Pahang. First time guna Mywau untuk beli perabot kaca customer dan minggu ni hari-hari kacau CS minta tanya lori bila nak hantar ke Pahang sebab customer nak balik kampung. Janji sebelum Jumaat...memang janji ditepati.Sekali lagi terima kasih CS Mywau dan team...memang terbaik.

MYWAU
5.0
2019-05-30T21:15:38+00:00
Terima kasih Mywau...console table customer dah selamat sampai di Pahang. First time guna Mywau untuk beli perabot kaca customer dan minggu ni hari-hari kacau CS minta tanya lori bila nak hantar ke Pahang sebab customer nak balik kampung. Janji sebelum Jumaat...memang janji ditepati.Sekali lagi terima kasih CS Mywau dan team...memang terbaik.
TQ team my wau banyak membantu..akhirnya berjaya membeli dgn hasil belajar guna video mywau flix..by air dah cuba dan by sea pun selamat sampai..Walau ada masalah sikit dgn brg yg sampai tp team mywau tetap bantu selesaikan malaslah terbaik la team mywau...

 

Rabiatul Ismail

MYWAU
5.0
2019-05-29T18:27:49+00:00

Rabiatul Ismail

TQ team my wau banyak membantu..akhirnya berjaya membeli dgn hasil belajar guna video mywau flix..by air dah cuba dan by sea pun selamat sampai..Walau ada masalah sikit dgn brg yg sampai tp team mywau tetap bantu selesaikan malaslah terbaik la team mywau...  
Selamt mendarat minggu lepas..75 set pearl setting dan kain2 knit.. minggu ni akn menyusul 50 set lagi dan barangan letrik
merempit bersama MYWAU.. hari2 jana duit..
syukur sgt2.. alhamdulillah

Nurhashimatun Umar

MYWAU
5.0
2019-07-02T21:10:38+00:00

Nurhashimatun Umar

Selamt mendarat minggu lepas..75 set pearl setting dan kain2 knit.. minggu ni akn menyusul 50 set lagi dan barangan letrik merempit bersama MYWAU.. hari2 jana duit.. syukur sgt2.. alhamdulillah
Alhamdulillah... mendarat jugak brg ni.. penuh dgn kontroversi dan pelbagai masalah timbul sehinggakan sy ingat sy akan rugi 1k++.. tp bak kata Tuan Faiz... kamu takkan ruginya.. benar la kata beliau.. jika tuhan dah tetapkan tu mmg rezeki saya.. maka jadi la ia... t. kasih x terhingga pd en. wan dan tuan faiz...

Suzana Amin

MYWAU
5.0
2019-05-29T18:40:00+00:00

Suzana Amin

Alhamdulillah... mendarat jugak brg ni.. penuh dgn kontroversi dan pelbagai masalah timbul sehinggakan sy ingat sy akan rugi 1k++.. tp bak kata Tuan Faiz... kamu takkan ruginya.. benar la kata beliau.. jika tuhan dah tetapkan tu mmg rezeki saya.. maka jadi la ia... t. kasih x terhingga pd en. wan dan tuan faiz...☺
Alhamdulillah. Pokok Batch 4.0 dah siap. Almost 300 pokok. Batch paling lama production. Bertabah lah.

Periuk Batch 2.0 dah sampai warehouse. Almost 300 set jg. Mana nak letak ni😅. Serentak sampai Malaysia. Doakan sis buka gudang.🙈🙈. Aamin

Terima kasih sekali lagi team mywau. Terbaik. Entah shipment ke berapa dah. Spent dekat shipment dah over RM10,000 rsnya termasuk yg ini.

Nur Dalilah Binti Musa

MYWAU
5.0
2019-09-17T20:04:02+00:00

Nur Dalilah Binti Musa

Alhamdulillah. Pokok Batch 4.0 dah siap. Almost 300 pokok. Batch paling lama production. Bertabah lah. Periuk Batch 2.0 dah sampai warehouse. Almost 300 set jg. Mana nak letak ni😅. Serentak sampai Malaysia. Doakan sis buka gudang.🙈🙈. Aamin Terima kasih sekali lagi team mywau. Terbaik. Entah shipment ke berapa dah. Spent dekat shipment dah over RM10,000 rsnya termasuk yg ini.
Alhamdulillah.. baru sampai.. tq mywau
#100set12pcsdessini

‎Syarziela Ziela‎

MYWAU
5.0
2019-09-17T19:26:07+00:00

‎Syarziela Ziela‎

Alhamdulillah.. baru sampai.. tq mywau #100set12pcsdessini
5
6

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “9 & 10 November :: Super Combo Taobao & 1688 Training Class @ Melaka”

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *