Sale!

15 Februari 2020 :: Super Combo Taobao & 1688 Training Class @ Kuala Lumpur

RM159.00 RM99.00

Description

MAKLUMAT PROGRAM
===================

Program: Super Combo Taobao & 1688 
Lokasi: Kuala Lumpur
Tarikh: 15 Februari 2020
Masa: 8.00 pagi – 6.00 ptg (Sabtu)
Kapasiti: 150 sahaja

MODUL YANG AKAN KAMI KONGSIKAN SEPANJANG KELAS NANTI.
====================

PRE-TRAINING – SEBELUM KELAS

☑Buka Akaun Taobao
☑Daftar Alamat Shipping di Taobao
☑Teknik Menapis Seller & Deal di Taobao
☑ Teknik Pembelian di Taobao

DI DALAM KELAS

☑ Pendaftaran Akaun MyWau (Alipay & Shipment)
☑
Teknik Carian Produk Berkualiti di 1688
☑Teknik Menapis kilang di 1688
☑Teknik Pembelian di 1688
☑Teknik Pembayaran Alipay di 1688
☑Ilmu Shipping di 1688

MODUL BONUS BORONG CHINA – PERCUMA JER!

☑Teknik Pool Order dalam 1688
☑Teknik Borong di Wechat
☑Teknik Kiraan Kos Shipping
☑50 senarai Wechat Seller
☑Ebook Panduan Taobao & 1688
☑Pre Training dalam Group Whatsapp Sebelum Kelas

Terima kasih Mywau...console table customer dah selamat sampai di Pahang. First time guna Mywau untuk beli perabot kaca customer dan minggu ni hari-hari kacau CS minta tanya lori bila nak hantar ke Pahang sebab customer nak balik kampung. Janji sebelum Jumaat...memang janji ditepati.Sekali lagi terima kasih CS Mywau dan team...memang terbaik.

MYWAU
5.0
2019-05-30T21:15:38+00:00
Terima kasih Mywau...console table customer dah selamat sampai di Pahang. First time guna Mywau untuk beli perabot kaca customer dan minggu ni hari-hari kacau CS minta tanya lori bila nak hantar ke Pahang sebab customer nak balik kampung. Janji sebelum Jumaat...memang janji ditepati.Sekali lagi terima kasih CS Mywau dan team...memang terbaik.
Alhamdulillah.. baru sampai.. tq mywau
#100set12pcsdessini

‎Syarziela Ziela‎

MYWAU
5.0
2019-09-17T19:26:07+00:00

‎Syarziela Ziela‎

Alhamdulillah.. baru sampai.. tq mywau #100set12pcsdessini
Alhamdulillah... mendarat jugak brg ni.. penuh dgn kontroversi dan pelbagai masalah timbul sehinggakan sy ingat sy akan rugi 1k++.. tp bak kata Tuan Faiz... kamu takkan ruginya.. benar la kata beliau.. jika tuhan dah tetapkan tu mmg rezeki saya.. maka jadi la ia... t. kasih x terhingga pd en. wan dan tuan faiz...

Suzana Amin

MYWAU
5.0
2019-05-29T18:40:00+00:00

Suzana Amin

Alhamdulillah... mendarat jugak brg ni.. penuh dgn kontroversi dan pelbagai masalah timbul sehinggakan sy ingat sy akan rugi 1k++.. tp bak kata Tuan Faiz... kamu takkan ruginya.. benar la kata beliau.. jika tuhan dah tetapkan tu mmg rezeki saya.. maka jadi la ia... t. kasih x terhingga pd en. wan dan tuan faiz...☺
Alhamdulillah. Terima kasih mywau tunjuk ajar. Sampai jgk barang type r diecast, drawing tablet kasut copy ori. By air kali ni. Tak banyak pun order. Modal tipis 😂😂. Semoga mywau dan ahli semua success. Amin!!

MYWAU
5.0
2019-11-13T11:47:26+00:00
Alhamdulillah. Terima kasih mywau tunjuk ajar. Sampai jgk barang type r diecast, drawing tablet kasut copy ori. By air kali ni. Tak banyak pun order. Modal tipis 😂😂. Semoga mywau dan ahli semua success. Amin!!
TQ team my wau banyak membantu..akhirnya berjaya membeli dgn hasil belajar guna video mywau flix..by air dah cuba dan by sea pun selamat sampai..Walau ada masalah sikit dgn brg yg sampai tp team mywau tetap bantu selesaikan malaslah terbaik la team mywau...

 

Rabiatul Ismail

MYWAU
5.0
2019-05-29T18:27:49+00:00

Rabiatul Ismail

TQ team my wau banyak membantu..akhirnya berjaya membeli dgn hasil belajar guna video mywau flix..by air dah cuba dan by sea pun selamat sampai..Walau ada masalah sikit dgn brg yg sampai tp team mywau tetap bantu selesaikan malaslah terbaik la team mywau...  
Selamt mendarat minggu lepas..75 set pearl setting dan kain2 knit.. minggu ni akn menyusul 50 set lagi dan barangan letrik
merempit bersama MYWAU.. hari2 jana duit..
syukur sgt2.. alhamdulillah

Nurhashimatun Umar

MYWAU
5.0
2019-07-02T21:10:38+00:00

Nurhashimatun Umar

Selamt mendarat minggu lepas..75 set pearl setting dan kain2 knit.. minggu ni akn menyusul 50 set lagi dan barangan letrik merempit bersama MYWAU.. hari2 jana duit.. syukur sgt2.. alhamdulillah
Alhamdulillah. Pokok Batch 4.0 dah siap. Almost 300 pokok. Batch paling lama production. Bertabah lah.

Periuk Batch 2.0 dah sampai warehouse. Almost 300 set jg. Mana nak letak ni😅. Serentak sampai Malaysia. Doakan sis buka gudang.🙈🙈. Aamin

Terima kasih sekali lagi team mywau. Terbaik. Entah shipment ke berapa dah. Spent dekat shipment dah over RM10,000 rsnya termasuk yg ini.

Nur Dalilah Binti Musa

MYWAU
5.0
2019-09-17T20:04:02+00:00

Nur Dalilah Binti Musa

Alhamdulillah. Pokok Batch 4.0 dah siap. Almost 300 pokok. Batch paling lama production. Bertabah lah. Periuk Batch 2.0 dah sampai warehouse. Almost 300 set jg. Mana nak letak ni😅. Serentak sampai Malaysia. Doakan sis buka gudang.🙈🙈. Aamin Terima kasih sekali lagi team mywau. Terbaik. Entah shipment ke berapa dah. Spent dekat shipment dah over RM10,000 rsnya termasuk yg ini.
5
7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “15 Februari 2020 :: Super Combo Taobao & 1688 Training Class @ Kuala Lumpur”

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *