Thank You Everyone

Kerana pernah singgah dan memeriahkan keluarga MyWau

Noraisyah

Admin Assistant

Menyertai MyWau sejak 2019. Beliau telah membantu MyWau di bahagian pentadbiran sebelum memutuskan untuk menerima tawaran kerja yang lebih baik di industri berbeza. Merupakan graduan UIAM dan sangat komited membantu tempahan dewan, menyusun fail syarikat dan memperkemaskan flow program anjuran MyWau. Walau di mana pun anda berada, MyWau ingin mengucapkan selamat maju jaya. 

Aina Aqilah

Customer Service

Seorang yang sentiasa tenang dalam menjawab aduan pelanggan MyWau. Beliau telah menyertai MyWau sebagai seorang ahli, kemudiannya melanjutkan ke program latihan sebagai seorang Crew MyWau sebelum dipanggil bekerja dengan MyWau. Beliau pakar membuat aiskrimnya sendiri dan ternyata sangat sedap. Kini, beliau berkhidmat di Malakat Mall dan lebih dekat dengan keluarga. MyWau ingin mengucapkan selamat maju jaya buat Aina. Terima kasih kerana pernah singgah. 

Syazana Nordin

Customer Service

Juga menyertai MyWau pada tahun 2019. Pada Jun 2020, beliau menamatkan perkhidmatannya dengan MyWau dek kerana ingin menjaga ibunya. Syazana sebelum ini adalah kakitangan MyWau yang pendiam, tapi rajin bekerja. Kami di MyWau sentiasa mendoakan yang terbaik buat Syazana dan keluarga walau di mana pun anda berada. 

Muhamad Zaki

Customer Service Manager

Graduan UIAM ini adalah merupakan Pengurus Khidmat Pelanggan yang pertama yang pernah MyWau miliki sejak 2018. Beliau telah mencipta jadual shift MyWau seterusnya bertanggungjawab membawa masuk pasukan yang beliau sendiri bentuk. MyWau sangat berterima kasih kepada beliau dan sentiasa mendoakan yang terbaik buat En. Muhamad Zaki yang kini berkhidmat untuk Love & Laugh selepas 2 tahun bersama MyWau.

Muhamad Yazid Sabiyah

Operation / Sourcing Manager

Merupakan seorang kakitangan paling awal semasa era Akademi Borong China. Mula berkhidmat pada hujung tahun 2016. Beliau banyak membantu Tuan Mohd Faiz dari segi pengurusan sebalik tabir, membantu jualan dan mengemaskini pasukan. Pada hujung tahun berikutnya, beliau terpaksa berhijrah pulang ke Johor untuk dekat dengan keluarga di samping membantu syarikat milik kakaknya. MyWau terhutang budi dengan segala kebaikan yang telah disumbangkan oleh Mohamad Yazid. 

Sobirah

Admin / HR

Beliau merupakan admin pertama di era Akademi Borong China. Seorang yang sentiasa bersemangat, dan ikhlas membantu syarikat. Beliau juga banyak memudahkan urusan Tuan Mohd Faiz dalam banyak urusan pejabat. Beliau akhirnya menurut cita-citanya untuk membangunkan perniagaan Tadika sendiri miliknya yang berada di Sepang. Moga Sobirah terus sukses walau di mana beliau berada. Terima kasih kerana pernah singgah di MyWau walau sempat berada dalam beberapa bulan ketika era MyWau baru bermula.