Special Announcement: Please Change Your Consignee Name at Taobao & 1688 immediately

mywau

Baru-baru ini, ada berlaku beberapa kecelaruan terkawal. Ianya melibatkan 2 orang pengguna MyWau. Berpunca dari seller mereka yang telah membungkuskan produk belian mereka di dalam 1 parcel yang sama.

Setelah diselidiki, seller berkenaan tidak tahu pembeli barang berkenaan merupakan orang yang berbeza. Lantaran itu, pihak MyWau mendapati dengan mempunyai Consignee Name yang sama, mengakibatkan salah faham sebegini boleh terjadi di masa depan apabila melibatkan pembelian dari seller yang sama.

Selain daripada itu, di masa depan, pihak warehouse juga bakal mendapatkan manfaatnya menerusi perubahan ini. Boleh jadi, ada parcel yang tertinggal, tercicir atau tidak dituntut, ianya akan mudah dikesan.

Di video yang kami kongsikan di bawah ada menunjukkan cara-cara untuk mengubah consignee name anda di laman web Taobao & 1688. Maka, sebelum membuat sebarang pembelian kelak, sila ubah dahulu ya.

Bagi pengguna baharu, anda jangan risau kerana kami baru sahaja mengemaskini akaun MyWau supaya consignee name anda telah dipaparkan secara automatik. Anda hanya perlu copy dan paste di shipping address Taobao, serta mengimportnya ke akaun 1688 anda.

Selamat mencuba dan mengubahnya ya.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published.

en_GBEnglish
ms_MYMalay en_GBEnglish